Laden Evenementen

Nynke Sansom

5 oktober - 27 oktober

Evenement Navigatie

“Mijn ogen kleefden zich vast aan het bospad. Aan de hoekjes en gaten tussen de rotsblokken. Grote holle huiden. Misschien, omdat mijn benen korter waren, zou een rotsblok mijn lichaam toestaan zich in een afgelegen grot te buigen, waar ik zou kunnen oplossen in een wildernis, onbekend voor anderen.”

Nynke Sansom is geïnteresseerd in de transformatie van het leven om ons heen. Van jong tot oud, van dood tot leven, of van één versie van de werkelijkheid naar de volgende.

Ze stelt zich ons allemaal voor als schrijvers. Schrijvers van verhalen en werkelijkheden die zich dicht bij de buitenwereld bevinden, maar er niet gelijk aan zijn. Hoogst individuele werelden, onbewust gecreëerd en soms gedeeld. Door haar werk probeert ze een gevoel van intimiteit en betrokkenheid met de natuurlijke omgeving om haar heen terug te halen, en gebruikt ze oude en nieuwe kinderdromen om werken te creëren die één voet in de werkelijkheid en één voet in een dromende zelf hebben.

Nynke werkt vaak met verschillende media, waarbij voornamelijk sculpturale elementen, taal en geluid worden gecombineerd tot algehele installaties.

Insta: