Ik ben open za-zo van 13-18 uur en de 2/3/4e vr van de maand 12-17 uur

1970-01-01T00:00:00+00:00
Laden Evenementen
Deze expositie is voorbij.

Heavyweight Lightbeing

Laila Bouferra

30 januari 2016 - 28 februari 2016

Evenement Navigatie

Expositie Laila Bouferra in EXbunker tentoonstelling ruimte Utrecht.

De installatie Heavyweight Lightbeing staat metafoor voor de vraag: Hoeveel licht kun jij tillen? – een spel, dat Laila Bouferra de laatste tijd speelt.

“Energie is voortdurend in beweging. De trillingen wisselen energieën en informatie met elkaar uit. Alles om ons heen heeft een eigen trillingsfrequentie met een uniek patroon. Wanneer we inademen nemen we trilling tot ons. Onze gedachten zijn eveneens een trilling met verschillende frequenties. Het beweegt zich voort in golven, cyclisch staande golven, die “aan en uit” gaan, afwisselend “wel en niet” bestaan. Mijn fascinatie voor dit onderwerp kent geen grenzen.”
“Welnu, de frequentie van de aarde -de Schumann resonantie (hartslag van de aarde)- is van een tamelijk stabiele 7.83 Hz, vanaf 2012 in korte tijd met een rap tempo omhoog gegaan. In 2014 zijn er pieken tussen de 12 en 16,5 Hz gemeten. De energiestromen trillen nu dus sneller dan voorheen. De oude aarde was dichter van stof dan nu, door de snellere trilling zal het minder dicht zijn en met de tijd lichter aan gaan voelen. Het lichaam van de aarde trilt de zware en donkere energie van zich los en wij mensen kunnen hetzelfde fenomeen ondergaan. Want u kunt zich voorstellen dat deze snellere beweging uw wezen niet onberoerd laten.”

Materiaal: papier, lijm, lampen.

http://www.lost-painters.nl/tag/laila-bouferra/

Heavyweight Lightbeing

Laat een reactie achter