Ik ben open za-zo van 13-18 uur en de 2/3/4e vr van de maand 12-17 uur

1970-01-01T00:00:00+00:00
Laden Evenementen
Deze expositie is voorbij.

Cosmic Topology

Studio Tweemaal

6 juli 2019 - 28 juli 2019

Vraag jij je wel eens af hoe ver de realiteit reikt? De werkelijkheid kan op veel verschillende manieren worden ervaren en wordt gevormd door onze eigen waarneming. Er wordt gezegd dat zien geloven is, maar moeten we alles geloven wat we zien?

Binnen mijn dikke muren nemen Amber en Tamira, samen Studio Tweemaal, je mee in hun representatie van de werkelijkheid met een video-installatie. Ze tonen een onderdeel van hun project Cosmic Topology, een onderzoek naar de relatie tussen fysieke realiteit en fotografische registratie. Geconstrueerde landschappen en gecreëerde stenen, samengesteld met beeldmateriaal uit wetenschappelijke archieven van de NASA, bevinden zich op de grens tussen realiteit en illusie.

Een foto wordt niet als een eindresultaat gezien, maar als startpunt om een nieuwe dimensie in waarneming te creëren. Amber en Tamira onderzoeken in hun werk de relatie tussen fotografisch beeld en realiteit. Op zoek naar de grenzen van het fotografisch medium, begeeft dit multidisciplinaire werk zich op het spanningsveld tussen werkelijkheid, perceptie en fotografische representatie.

www.studiotweemaal.com

Laat een reactie achter