I am open on sat-sun 1pm – 6pm and 2/3/4th fri 12pm - 5pm.

1970-01-01T00:00:00+00:00
Laden Evenementen
This exhibition has passed.

O Mother Mine

Harley Davelaar

5 December 2015 - 3 January 2016

O Mother Mine is een ode aan Harley Davelaar’s moeder. Opgroeien was niet altijd makkelijk voor hem. “Ik leefde samen met mijn 4 broers en 3 zusters en ik weet dat mijn moeder het soms moeilijk had. Bijvoorbeeld met aandacht geven, geldzorgen, constante problemen tussen mij en mijn broers en zusters. Mijn moeder heeft nooit opgegeven en deed altijd haar best om haar 7 kinderen de goede kant op duwen.” Met O Mother Mine verbeeldt Harley Davelaar zijn moeder als een sterke, onafhankelijke vrouw die stevig op haar twee voeten voor altijd zal blijven staan.

Werk serie: hand vol met gedachten.
“Gewoon het fenomeen van herinneren is echt fascinerend. Situaties uit het verleden, gesprekken, ongeval, gelukkige en droevige momenten. Alles opgepropt in onze herinneringen. Sommige van deze herinneringen hebben mij zo zwaar beïnvloed en beschadigd dat ik ze opnieuw wil herleven, van de positieve tot de negatieve kant.
Ik wil ze zichtbaar maken, niet alleen voor mij maar ook voor anderen zodat zij mijn herinneringen en werken kunnen plaatsen in hun eigen referentiekader.”

O Mother Mine

One Comment

  1. Exbunker Monday May 30th, 2016 at 03:30 pm

    Harley Davelaar is met zijn kunst te zien op All you can Art.

Leave A Comment