I am open on sat-sun 1pm – 6pm and 2/3/4th fri 12pm - 5pm.

1970-01-01T00:00:00+00:00
Laden Evenementen
This exhibition has passed.

Domesticated Landscape

Kim Wawer

6 June 2015 - 28 June 2015

Domesticated landscape is een installatie die de natuurlijke wereld reflecteert – niet zomaar een wereld, maar een wereld waarin onze persoonlijke werelden elkaar ontmoeten op een gemeenschappelijke platform. Het is een duidelijk beeld, gekleurd door onze subjectieve werelden, waarin al onze ervaringen één worden in de geprojecteerde wereld die wij voor ons zien.

De installatie gaat over de transitie van binnenkant naar buitenkant, privaat naar publiek, innerlijke zelf naar uiterlijke zelf. Het is een actief moment waarvan alleen een levende creatuur deel kan uitmaken.

Kim Wawer’s werk begint en eindigt altijd met een ruimte. Zij vindt ruimtes of in de publieke ruimte of in de mentale ruimte en keert deze binnenste buiten. Meestal zijn het ruimtes die beïnvloed zijn door mensen en die de intieme kenmerken van het Zijn zelf weerspiegelen.

Elke ruimte heeft veel meer in zich dan met het blote oog te zien is. Een ruimte bestaat uit verschillende lagen; lagen die gelinkt zijn aan functie en gebruik, geschiedenis en cultuur, erosie en groei. Kim Wawer’s werk laat op een speelse manier zien hoe wij ons in deze ruimtes bewegen, hoe wij er verwijlen en welk effect deze interactie op ons en de ruimtes die wij tegenkomen heeft.

www.kimwawer.com

30_dl800x1000

Leave A Comment